GROEPEN

Scholen en organisaties

Van 08:00 tot 16:00 is de zaal beschikbaar voor scholen en organisaties. Tijdens deze uren zijn onze monitoren beschikbaar om lessen te geven aan kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar. Onze lessen vullen de lessen lichamelijke opvoeding die worden gegeven op de school aan. Afhankelijk van de vraag of interesses , kunnen we een programma op maat aanbieden met een focus op techniek, lichamelijke ontwikkeling, veiligheid en/of sociale vaardigheden.

Voor meer informatie over de prijs en voor reservatie, mail naar cours@petite-ile.be.

Bedrijven

Van 12:00 tot 16:00 verwelkomen we bedrijven die de sport willen stimuleren onder hun personeel. Een uur bewegen tijdens de lunchpauze draagt bij tot een gezonde geest in een gezond lichaam, en heeft een positief effect op de productiviteit op het werk. Boulderen is bovendien een sociale sport die kan worden gebruikt om het teamwork en de team spirit te bevorderen. Er zijn speciale reducties en formules (met en zonder lessenreeks) voor bedrijven.

Voor meer informatie over de prijs en voor reservatie, mail naar groups@petite-ile.be.

Teambuilding

Teambuildings worden georganiseerd tijdens de week van 12:00 tot 23:00 en combineren een initiatie in het boulderen met competitie en spel. Het doel is om op een actieve, speelse en veilige manier teamwork, sociale relaties en groepsdynamieken te bevorderen. Na afloop van de klimactiviteit kan de teambuilding zich voortzetten in onze cafetaria met een breed aanbod van drank, lokale bieren en lekker biologisch eten (koud en warm).

Voor meer informatie over de prijs en voor reservatie, mail naar groups@petite-ile.be.