OVER ONS

Petite Ile is de eerste boulder klimzaal van Brussel. Het project is begonnen met een groep vrienden die maar niet konden
begrijpen waarom er nog geen boulderzaal was in de hoofdstad van België terwijl de sport wereldwijd een hoge vlucht neemt. De groep breidde snel uit en, BOOM!, Petite Ile was geboren.

 

Petite Ile is een project dat gedragen wordt door een groep klimmers van verschillende achtergronden. Sommigen van ons komen uit het bedrijfsleven, de podiumkunsten, de film- en horecasector, de Europese instellingen en de academische wereld. We zijn een vreemde maar mooie familie die maar blijft groeien. Samen hebben we deze prachtige ruimte bedacht en bieden een klimzaal met geweldige routes, gezond eten en een heerlijk ontspannen sfeer.

Petite Ile is een community. Een plaats waar mensen komen om te klimmen, bewegen of mediteren maar ook om elkaar te ontmoeten, een drankje te drinken of samen te werken. We organiseren lokale en nationale wedstrijden, en hebben een actieve klimschool met een sociaal programma. Bovendien werken we samen met lokale bedrijven en ondernemers, en bevorderen de waarden van gendergelijkheid, diversiteit en de lokale biologische voedselketen.