WELKOM

in de eerste boulderzaal van Brussel

Laatste Nieuwsitems

COVID SAFE TICKET

2021-okt

Als gevolg van de regeringsbeslissing moeten bezoekers van horeca en sportzalen vanaf 15 oktober 2021 een COVID SAFE TICKET kunnen voorleggen. Enkel COVID SAFE TICKETS met een QR code en een naam zullen aanvaard kunnen worden. Vaccinatiekaarten of QR-codes zonder identifieerbare naam zullen geen toegang tot de zaal verschaffen.

Dit betekent voor bezoekers de bezoekers van Petite Ile dat iedereen van +16 jaar een geldig COVID SAFE TICKET en een identiteitsbewijs moeten voorleggen.
Aangezien de parlementaire ordonnantie nog niet verschenen is geven we u de informatie mee die we via de pers vernamen. We informeren u verder eens we de ordonnantie hebben kunnen lezen.

  • Het COVID SAFE TICKET is verplicht van 15 oktober tot en met 15 januari
  • Bij de controle moet telkens een identiteitsbewijs, zoals een identiteitskaart, worden gevraagd. De organisator mag die gegevens nooit registreren of opslaan.
  • De regels gelden zowel voor de bar als de klimzaal.

Je kan het Covid Safe Ticket aanvragen als je ofwel volledig gevaccineerd bent (twee dosissen van Pfizer, Moderna of AstraZeneca, of één dosis van Johnson & Johnson), ofwel een negatieve coronatest hebt (een PCR-test van maximaal 48 uur geleden of een snelle antigeentest maximaal van 24 uur geleden), ofwel een herstelcertificaat hebt van maximaal zes maanden oud.Je kan het ticket downloaden via de app CovidSafe op je smartphone of via de website www.covidsafe.be. Wie geen smartphone of internet heeft, kan het ticket via de post laten versturen. Daarvoor moet je bellen naar het callcenter op het nummer 02 214 19 19.

(bron BRUZZ)

Fijne feesten

2021-dec

Het Petite Ile team wenst u prettige feestdagen. Wij sluiten de zaal op 24 en 31 december om 16:00 uur. En we zijn de hele dag gesloten op 25 december 2021 en 1 januari 2022.

HAPPY BIRTHDAY PETITE ILE

2021-nov

Op 13 november 2021 vieren we de derde verjaardag van Petite Ile. We kijken ernaar uit dit met u en uw vrienden tevieren.

* 14u00 : Deuren open

* 15u00-19u00 : Free OPEN wedstrijd:
– Geen jury, geen finales, gewoon de boulders registreren die je beklimt.
– Nieuwe boulders, nieuwe grepen, nieuwe zelfgemaakte volumes.
– 4 categorieën: de top 3 klimmers in elke categorie winnen geweldige prijzen!
– Registratie op dezelfde dag vanaf 14.00 uur

U kunt natuurlijk ook klimmen als u niet aan de wedstrijd deelneemt.

* 20u00 : Bekendmaking van de winnaars van de Free OPEN-wedstrijd en de winnaars van de Beste outfit-wedstrijd. Er zijn meer dan 2.000 euro aan prijzen te winnen.

21u30-05u00: Concert en DJ’s

Gedurende de hele dag is er raclette en vegetarische lasagne. We zullen ook een stuk verjaardagstaart aanbieden aan elke bezoeker.
Van 14u00 tot 21u00 uur kunt u het Rad van Fortuin spelen om nog meer mooie prijzen te winnen.

Op ons eerste verjaardagsfeestje, vonden we het geweldig om je in je mooiste kleren te zien. Daarom hebben we dit jaar gekozen voor het thema “oldskool sportswear”. Kom gekleed in je beste jaren ’70 of ’80 sportkleding en win nog meer leuke prijzen.

Meer informatie kunt u vinden op onze Facebook-pagina : https://www.facebook.com/events/316766583190435

CLIMB WITH PRIDE 30/10/2021

2021-okt

Vorig jaar organiseerden we onze eerste editie van Climb With Pride. Tijdens de pandemie was het belangrijk om een ruimte te creëren waar de LGBTQIA+-gemeenschap samen kon komen en weer contact kon maken, na 6 maanden waarin onze speciale ruimtes gesloten waren. Tijdens de eerste editie vonden we het jammer dat we niet samen konden dansen, dus dachten we dat we daar iets aan zouden doen voor deze editie. We zullen proberen om van Climb With Pride een maandelijks terugkerend evenement te maken.

CLIMB WITH PRIDE 21u30-24u00

21:30 DEUREN OPEN
21:45 Opwarming met Athena Sorgelikis
22:00 CLIMB WITH PRIDE

Tijdens Climb With Pride zal ons team er zijn om je tips en trucs te geven. Je zult zien, geen betere manier om een avondje dansen te beginnen. 

Prijs : 3€ (deze prijs omvat niet de toegang tot de klimzaal en de huur van de schoenen. Uw abonnement of 10-entries kaart werkt, of, we stellen een speciale prijs van 10€ voor – schoenen en toegang tot de klimzaal inbegrepen)

u moet op voorhand reserveren aangezien het aantal plaatsen beperkt is : ga naar https://petitile.clubplanner.be//Registration/BookingWizard/4

Een ticket voor Climb With Pride geeft je ook toegang tot de Mercurochrome Party.

Met dit ticket moet je voor 22:00 uur inPetite Ile toekomen. Als je later aankomt, moet je een nieuw ticket kopen van 7€.

MERCUROCHROME 23:30-05:00

Mercurochrome is een alternatieve Pop party die doorging in enkele opwindende plaatsen in Brussel (een afterclub, een arthouse cinema, FFormatt). Deze maand besluiten ze hun vibe los te laten op Petite Ile.

23:30 Deuren open
24:00 DJ set Brahim Tall
01:45 DJ set Mercurochrome
03:15 DJ set Fabio Fulvolume

Aangezien de plaatsen beperkt zijn, nodigen we je uit om je tickets op voorhand te reserveren.
Je kunt dat hier doen: 
https://petitile.clubplanner.be//Registration/BookingWizard/4
Tickets kosten 7€ en geven toegang vanaf 23:30.
Een ticket voor Climb With Pride omvat een toegang tot Mercurochrome

U vindt het Climb With Pride + Mercurochrome event via deze link. Deel gerust met je vrienden.

Ga naar Nieuws ArchiefExplore

Met dank aan onze partners

  • Studio Citygate

  • Le Compte Alpinisme