JEUGD

Gezinnen zijn elke dag welkom, van maandag tot vrijdag van 9.00 tot 23.00 uur en in het weekend van 9.00 tot 21.00 uur. Aangezien we een veilige en fijne sportieve omgeving voor iedereen willen garanderen, is het niet toegestaan om met een grote groep kinderen te komen klimmen. Volwassenen moeten de kinderen begeleiden en daarom zijn er maximaal 2 kinderen per volwassenen toegestaan.

Onze boulderzaal is alleen toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar.

Kinderen jonger dan 13 jaar mogen alleen klimmen onder begeleiding van een volwassene.

Tieners vanaf 13 jaar kunnen zonder begeleiding klimmen op vertoon van een schriftelijke toestemming van een ouder/voogd. Wij vragen de ouders/voogd te verklaren dat hun kinderen in goede lichamelijke gezondheid zijn en dat ze instemmen met het huishoudelijk reglement. Dit reglement ligt ook ter inzage bij de receptie en iedereen wordt geacht het te hebben gelezen.

Wij vragen de ouders, vooral van de jongste kinderen, ervoor te zorgen dat hun kinderen niet rennen en schreeuwen in de klimzaal. Zo is het fijn klimmen voor iedereen.

Klimmen met de hele familie

Petite Ile biedt de mogelijkheid aan om samen met je familie een privéles te krijgen aangepast aan de noden van het gehele gezin.

Mogelijk van maandag tot vrijdag van 9u tot 20u en op zaterdag van 14u tot 15u.

Prijs voor één volwassene en twee kinderen: 60 EURO (inclusief monitor, toegangstickets maar zonder huur klimschoenen).

Voor grotere groepen of andere samenstellingen, contacteer ons op cours@petite-ile.be.

Voor reservaties: cours@petite-ile.be

Verjaardagen

Wij organiseren verjaardagsfeestjes in Petite Ile elke zaterdag van 14u tot 16u en van 15u tot 17u.

U wordt ontvangen in de klimzaal waar een grote tafel is gereserveerd voor u en uw gasten voor een duur van twee uur. Tijdens het eerste uur zullen de kinderen klimmen onder begeleiding van een van onze instructeurs. De animatie bestaat uit een inleiding over veiligheid, spelletjes en enkele wedstrijden. Houdt u er rekening mee dat Petite Ile een sportzaal is en dat de animatie gericht zal zijn op het klimmen.

Tijdens het tweede uur kunnen de kinderen feesten aan de voor u gereserveerde tafel.

U kunt eten en snacks voor het feestje meebrengen, maar wij vragen u om de drankjes van onze cafetaria te nuttigen, die een grote verscheidenheid aan frisdranken biedt – inclusief 1-literflessen met sapjes. Wij vragen u om plastic borden en bestek voor eenmalig gebruik te vermijden en herbruikbaar servies te gebruiken! Wij voorzien u van glazen.

De prijs van het verjaardagsfeestje bij Petite Ile is 180 EURO, exclusief drankjes.

Alvorens online te reserveren wordt u gevraagd akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Petite Ile. Het niet naleven van de regels kan tot gevolg hebben dat uw feestje geannuleerd wordt.

GELIEVE DE VOLGENDE KOLOM AANDACHTIG TE LEZEN ->

RESERVERINGSVOORWAARDEN
– Reserveringen kunnen alleen via de weblink worden gemaakt
– Reserveringen kunnen 60 dagen van tevoren worden gemaakt
– Geboekte verjaardagsfeestjes kunnen tot 10 dagen voor de boekingsdatum worden geannuleerd. Het betaalde bedrag zal worden teruggestort op uw ledenaccount als “CLUB CREDIT”. Dit Clubtegoed kan worden gebruikt voor toekomstige verjaardagsfeestjes, cursussen, toegangskaarten en baraankopen. In geen geval kan het bedrag geheel of gedeeltelijk in contanten of per bankoverschrijving worden terugbetaald. Annuleringen die minder dan 10 dagen voor de reserveringsdatum worden gemaakt, worden in geen geval terugbetaald.
– Petite Ile behoudt zich het recht voor verjaardagen te annuleren. Petite Ile zal de klanten hiervan op de hoogte brengen en deze klanten zullen de volledige prijs terugbetaald krijgen.
– Een boeking is pas bevestigd na ontvangst van de betaling en na onze bevestigingsmail.
– Groepen van maximaal 10 kinderen (geen uitzonderingen op het aantal deelnemers mogelijk)
– Leeftijd: vanaf 6 jaar. (geen uitzonderingen op de minimumleeftijd mogelijk)
– De animatie begint om 14.00 uur precies voor de eerste groep en om 15.00 uur precies voor de tweede groep.
– Klimmen is alleen toegestaan in aanwezigheid van de instructeur – dus alleen tijdens het eerste uur van de boeking. Gasten van de verjaardagsfeestjes mogen na deze tijd niet meer verder klimmen.
– Tijdens het tweede uur worden kinderen en ouders verzocht in de cafetaria te blijven. Dit is exclusief alle klim-, trainings- en ontspanningsruimten. Voorwerpen in deze zones (roeimachine, bal, rekkers) zijn niet bedoeld voor kinderen.
– Om andere klanten te respecteren en de veiligheid van iedereen in de zaal te garanderen, is schreeuwen en rennen in de zaal niet toegestaan
– Verjaardagen worden alleen op zaterdagen georganiseerd
– U mag maximaal 5/10 minuten van tevoren aanwezig zijn, en wordt verzocht na 2 uur te vertrekken.
– Houdt u er rekening mee dat een klimzaal een gevaarlijke plaats kan zijn en dat wij daarom streng zijn met de hierboven vermelde regels.
-Het klimmen brengt risico’s met zich mee die simpelweg niet kunnen worden uitgesloten zonder afbreuk te doen aan de activiteit. Door het tekenen van deze overeenkomst, stemt u ermee in dat de aanwezige activiteiten (klimmen, boulderen, fitnesslessen en/of andere sportieve activiteiten in Petite Ile) blessures kunnen veroorzaken.

GA DOOR NAAR DE BOEKINGSPAGINA

Lessenreeksen

** AL ONZE CURSUSSEN VOOR KINDEREN ZIJN VOLZET.

Wenst u op onze wachtlijst te worden geplaatst en op de hoogte te worden gehouden van eventuele vrije plaatsen, vul dan het volgende formulier in: WACHTLIJST KINDEREN 2021-2022 **

Petite Ile biedt klimlessen aan voor iedereen.

De lessen voor kinderen en jongeren (van 6 tot 18 jaar) vinden plaats tijdens het schooljaar op woensdagnamiddag en zaterdagochtend in groepen van maximum 10 personen.

Onze lessenreeksen voor kinderen worden georganiseerd door Midi Ecole d’escalade asbl.
Vanderkinderestraat 435, 1180 Ukkel
Ondernemingsnummer 0719801 861
bankrekening BE51 7340 4626 4662

2021-2022

De lessen beginnen op woensdag 1 september 2021.

De lessen combineren spel, technische scholing en vrij klimmen. Voor de allerjongsten gebruiken we psychomotorisch spelmateriaal dat waarnemen en bewegen bevordert en zetten we in op een algemene lichamelijke en sociale ontwikkeling. We maken leuke circuits die de kinderen voor allerhande uitdagingen stellen. De lessen voor adolescenten focussen zich op techniek, flexibiliteit en krachtontwikkeling. We geloven in het belang van een rustige en veilige omgeving en in een didactisch aanpak die vertrekt vanuit een dialoog met het kind/ de jongere.

Inschrijving via mail: cours@petite-ile.be

Uurrooster en prijzen

Dag
6-8 jaar
9-12 jaar
13-18 jaar
wo
13h30 - 14h30
14h45 - 15h45
16h00 - 17h30
za
9h30 - 10h30
10h45 - 11h45
12h00 - 13h30
Prijzen 6-12 jaar - lessen van 1 uur
Maand
1 maal / week *
2 maal / week *
Sep - Dec
150€
240€
Jan - Jun
200€
320€
Sep - Juin
320€
500€
Prijzen 13-18 jaar - lessen van 1h30
Maand
1 maal / week *
2 maal / week *
Sep - Dec
190€
300€
Jan - Jun
250€
400€
Sep - Jun
400€
625€

10% korting bij inschrijving van een twee kind van de familie
* 50% korting voor het jaarabonnement van kinderen die zijn ingeschreven in de cursus van Sep - Jun, 1 maal per week
** Gratis jaarabonnement voor kinderen ingeschreven in de cursus van Sep-Jun, 2 maal per week