CLIMB WITH PRIDE 30/10/2021

2021-okt

Vorig jaar organiseerden we onze eerste editie van Climb With Pride. Tijdens de pandemie was het belangrijk om een ruimte te creëren waar de LGBTQIA+-gemeenschap samen kon komen en weer contact kon maken, na 6 maanden waarin onze speciale ruimtes gesloten waren. Tijdens de eerste editie vonden we het jammer dat we niet samen konden dansen, dus dachten we dat we daar iets aan zouden doen voor deze editie. We zullen proberen om van Climb With Pride een maandelijks terugkerend evenement te maken.

CLIMB WITH PRIDE 21u30-24u00

21:30 DEUREN OPEN
21:45 Opwarming met Athena Sorgelikis
22:00 CLIMB WITH PRIDE

Tijdens Climb With Pride zal ons team er zijn om je tips en trucs te geven. Je zult zien, geen betere manier om een avondje dansen te beginnen. 

Prijs : 3€ (deze prijs omvat niet de toegang tot de klimzaal en de huur van de schoenen. Uw abonnement of 10-entries kaart werkt, of, we stellen een speciale prijs van 10€ voor – schoenen en toegang tot de klimzaal inbegrepen)

u moet op voorhand reserveren aangezien het aantal plaatsen beperkt is : ga naar https://petitile.clubplanner.be//Registration/BookingWizard/4

Een ticket voor Climb With Pride geeft je ook toegang tot de Mercurochrome Party.

Met dit ticket moet je voor 22:00 uur inPetite Ile toekomen. Als je later aankomt, moet je een nieuw ticket kopen van 7€.

MERCUROCHROME 23:30-05:00

Mercurochrome is een alternatieve Pop party die doorging in enkele opwindende plaatsen in Brussel (een afterclub, een arthouse cinema, FFormatt). Deze maand besluiten ze hun vibe los te laten op Petite Ile.

23:30 Deuren open
24:00 DJ set Brahim Tall
01:45 DJ set Mercurochrome
03:15 DJ set Fabio Fulvolume

Aangezien de plaatsen beperkt zijn, nodigen we je uit om je tickets op voorhand te reserveren.
Je kunt dat hier doen: 
https://petitile.clubplanner.be//Registration/BookingWizard/4
Tickets kosten 7€ en geven toegang vanaf 23:30.
Een ticket voor Climb With Pride omvat een toegang tot Mercurochrome

U vindt het Climb With Pride + Mercurochrome event via deze link. Deel gerust met je vrienden.