RESERVERINGSVOORWAARDEN VOOR VERJAARDAGSFEESTJES

Om een aangenaam moment voor u, onze klanten en ons personeel te garanderen, willen wij er zeker van zijn dat u de tijd heeft genomen om alle algemene voorwaarden voor verjaardagen aandachtig door te lezen:

 • Reserveringen kunnen alleen via de weblink worden gemaakt
  – Reserveringen kunnen 60 dagen van tevoren worden gemaakt
  – Geboekte verjaardagsfeestjes kunnen tot 10 dagen voor de boekingsdatum worden geannuleerd. Het betaalde bedrag zal worden teruggestort op uw ledenaccount als “CLUB CREDIT”. Dit Clubtegoed kan worden gebruikt voor toekomstige verjaardagsfeestjes, cursussen, toegangskaarten en baraankopen. In geen geval kan het bedrag geheel of gedeeltelijk in contanten of per bankoverschrijving worden terugbetaald. Annuleringen die minder dan 10 dagen voor de reserveringsdatum worden gemaakt, worden in geen geval terugbetaald.
  – Petite Ile behoudt zich het recht voor verjaardagen te annuleren. Petite Ile zal de klanten hiervan op de hoogte brengen en deze klanten zullen de volledige prijs terugbetaald krijgen.
  – Een boeking is pas bevestigd na ontvangst van de betaling en na onze bevestigingsmail.
  – Groepen van maximaal 10 kinderen
  – Leeftijd: vanaf 6 jaar. (geen uitzonderingen op de minimumleeftijd mogelijk)
  – De animatie begint om 14.00 uur precies voor de eerste groep en om 15.00 uur precies voor de tweede groep.
  – Klimmen is alleen toegestaan in aanwezigheid van de instructeur – dus alleen tijdens het eerste uur van de boeking. Gasten van de verjaardagsfeestjes mogen na deze tijd niet meer verder klimmen.
  – Tijdens het tweede uur worden kinderen en ouders verzocht in de cafetaria te blijven. Dit is exclusief alle klim-, trainings- en ontspanningsruimten. Voorwerpen in deze zones (roeimachine, bal, rekkers) zijn niet bedoeld voor kinderen.
  – Om andere klanten te respecteren en de veiligheid van iedereen in de zaal te garanderen, is schreeuwen en rennen in de zaal niet toegestaan
  – Verjaardagen worden alleen op zaterdagen georganiseerd
  – U mag maximaal 5/10 minuten van tevoren aanwezig zijn, en wordt verzocht na 2 uur te vertrekken.
  Houdt u er rekening mee dat een klimzaal een gevaarlijke plaats kan zijn en dat wij daarom streng zijn met de hierboven vermelde regels.
 • Het klimmen brengt risico’s met zich mee die simpelweg niet kunnen worden uitgesloten zonder afbreuk te doen aan de activiteit. Door het tekenen van deze overeenkomst, stemt u ermee in dat de aanwezige activiteiten (klimmen, boulderen, fitnesslessen en/of andere sportieve activiteiten in Petite Ile) blessures kunnen veroorzaken.

GA DOOR NAAR DE BOEKINGSPAGINA