BOOK EEN BOULDERSESSIE

2021-mei

We hebben een nieuw reserverings- en afrekensysteem: Clubplanner. Er zijn verschillende manieren om Clubplanner te gebruiken:

  • Je had in het verleden een lidmaatschap of een 10-beurtenkaart. Om voor de eerste keer in te loggen, lees hieronder het gedeelte HOE WERKT HET ! Dit is heel belangrijk om uw oude lidmaatschap of kaart aan het nieuwe systeem te koppelen.<


  • KLIK HIER om een sessie te boeken.


  • gebruik voor uw gemak de MYCLUBAPP APP die je gratis kan downloaden in de App Store (Apple) ou Google Play (android).


HOE WERKT HET?

De eerste keer dat u zich aanmeldt bij Clubplanner, moet u zich registreren.

Als u de MYCLUBAPP gebruikt, moet u eerst Small Island selecteren. U kunt dit doen op de kaart of in het zoekvak.

Als u al ingeschreven bent bij Petite Ile moet u de cijfers van het lidmaatschapsnummer op de achterkant van uw lidkaart gebruiken. (Let op, gebruik alleen de cijfers zonder de nullen: bijvoorbeeld Tom Test heeft als lidmaatschapsnummer “0003291ILE” is en gebruik dan “3291”).

Als wachtwoord gebruikt u dezelfde cijfers gevolgd door de twee eerst letters van je familienaam gevolgd door de twee eerste letters van je voornaam. (in ons voorbeeld hierboven wordt het paswoord dus 3291teto)

Door op de cirkel met het portret rechtsboven in het scherm te klikken, krijgt u toegang tot uw persoonlijke gegevens. Door te klikken op “INSTELLINGEN” kunt u uw adres, taal, wachtwoord wijzigen en een e-mailadres toevoegen.

Je kunt dit emailadres dan gebruiken als je de volgende keer inlogt.

Als u bent ingelogd, kunt u op de kalender klikken om een sessie te boeken. Bovenaan de pagina klik je op “BOULDER/BLOC” om een sessie te boeken. En onderaan de pagina zie je je bevestigde reserveringen.

Door op het webshop pictogram te klikken komt u in de webshop, waar u tickets en abonnementen kunt kopen.

U kunt uw sessie 7 dagen van te voren boeken. U kunt voor maximaal 4 personen boeken en u kunt, voorlopig, maximaal 3 sessies per week boeken. Uw sessie wordt betaald op het moment van de reservering, of verrekend met uw 10-beurten kaart of abonnement. U kunt uw reservering kosteloos annuleren tot 15 minuten voor het tijdstip van uw reservering. Na dit tijdstip kan de toegangsprijs niet meer worden terugbetaald.

Als je nog steeds problemen hebt om in te loggen kan je ons een email sturen op abo@petite-ile.be of bel ons tijdens de kantooruren op 0032 491 95 12 48.
U kunt de clubplanner handleiding downloaden in het Frans of Nederlands.